Gl. Landevej 18, Skelby, 4874 Gedser

Virkelig pænt landhus, med mulighed for Flex-bolig

Rigtig godt og hyggeligt landhus på 157 m2 beboelse, tæt på Gedesby med en af Danmarks bedste badestrande, Gedser med indkøbs muligheder og Færgen til Tyskland. Huset fremstår pænt moderniseret og kan bruges som Flex-bolig. Ejendommen ligger på en lille og nem grund på 811 m2 med carport og bussen holder lige ved indkørslen.


INDEHOLDER :

Entré / køkken - alrum med pænt hvidt elementkøkken, alle hårde hvidevarer, god spiseplads og vindeltrappe til 1.salen. Hyggelig opholds- / spisestue med brændeovn og udgang til udestue (ikke godkendt) med termotag og udgang til haven. Mulighed for soveværelse i stueetagen eller kontorplads. Rigtig pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, pænt bademiljø, væghængt toilet, bruseniche med glaslåger og vaskemaskine. Fyrrum med nyere kondensfyr og udgang til mindre værksted.

1.SALEN

Lille repos med skabe og adgang til gæstetoilet med håndvask. Soveværelse med indbygget skabe med skydelåger. Godt værelse med "lille kig" til Østersøen.

Derudover er der carport og mindre redskabsrum opført i træ.

Fra ejendommen er der kig over marker og med udsigt til den gamle Gedser Bane. Et virkelig godt, billigt hus og godt alternativ til et sommerhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.