Kirkevej 48B, Sdr. Ørslev, 4872 Idestrup

Dejlig rødstensvilla i rolig landsby

Rigtig pæn rødstensvilla i lille landsby, tæt på Idestrup med skole, børnepasning og indkøb, samt 5 minutters kørsel til en af Danmarks bedste badestrande. Ejendommen er på 153 m2 og fremstår lys og indbydende samt plads til en børnefamilie. Ejendommen ligger på en 638 m2 lille grund med helt ugeneret flisebelagt gårdhave med overdækning og have med hyggelige træterrasser og plads til børnene.

INDEHOLDER :

Kombineret indgang / bryggers med stik til vaskesøjle, garderobeplads og pænt praktisk klikgulv. Skønt køkken / alrum i pæne hvide elementer og med god spiseplads til hele familien. Fra køkkenet er der nedgang til lille viktualiekælder og pænt gæstetoilet med håndvask. Dejlig lys spisestue med adgang til opholdsstuen - begge fremstår lys og med flotte lyse trægulve. Gl. entré / mellemgang med havedør og med opgang til 1.salen.

1. Salen :

Godt soveværelse med klædeskabe og flotte trægulve. Derudover er der 2 børneværelser og lille, men pænt badeværelse med vinyl på gulv og vægge, bruseniche, bademiljø og hvis sanitet.

Ligeledes er der 18 m2 muret udhus samt carport (ikke registreret på BBR).

Virkelig et pænt hus til en meget fornuftig pris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.