Guldnældevænget 21, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

Lækker villa med fantastisk multirum på 78 m2.

Kvalitetsbolig i Nordbyen - perfekt til den store familie.

Leder I efter en bolig, hvor I ikke skal røre en finger? Etplansvillaen på Guldnældevænget 21 holder til i Nordbyen 5 minutters kørsel fra Nykøbing Falster og åbner op for kvalitetsmaterialer i stor stil – vi er stolte af at kunne byde jer indenfor!

Med hjemmets sydvestvendte terrassemiljø og store, grønne græsplæne er der lagt i kakkelovnen til masser af grillaftener og afslappende fridage dybt begravet i liggestolen. I får desuden glæden af en fantastisk garage, der er indrettet som gildestue og hobbyrum, hvilket giver anledning til tonsvis af sammenkomster eller stunder med fordybelse i kreative projekter.

Selve huset blev opført i 2008, og med kun 12 år på bagen fremstår alle 173 kvadratmeter yderst indbydende. Køkken-alrummet indtager en central plads i hjemmet og giver adgang til en rummelig stue med et behageligt lysindfald fra vinduespartierne, mens de fire potentielle soveværelser alle har indbyggede skabe og står klar til, at den pladskrævende børnefamilie rykker ind. Endelig indeholder hjemmet et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt to flotte badeværelser, hvoraf det største praler af et spabad. Det indbydende, lyse udtryk følger alle rummene som en rød tråd, og der er kræset for de kvalitetsbevidste detaljer.

Det er ikke kun boligens indflytningsklare rammer og mulighedsrige planløsning, der tiltrækker børnefamilien – det er også i høj grad beliggenheden i Nordbyen nær Nykøbing Falster, der gør udslaget. Her befinder I jer i et lukket og roligt område, der sikrer ungerne en tryg opvækst. Det tager for eksempel kun to minutter at cykle til Nordbyskolen samt børnehuset Nordstjernen, mens Nykøbing Falster ligger for jeres fødder efter kun ti minutter på cyklen. Her bugner det med endnu flere skoler, daginstitutioner, kulturelle tilbud, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Eller hvad med at gå på opdagelse i områdets naturskønne arealer?

Ja, man forstår godt, hvorfor familier søger mod Nykøbing Falsters grønne omgivelser, idylliske ro og charmerende butiksfacader. Med base på Guldnældevænget 21 får I adgang til hele molevitten i et snuptag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.