Rosenlundvej 5, 4863 Eskilstrup

Her er du tæt på skole og natur samt 5 min. kørsel til motorvejen.

Der har kun været een ejer i denne dejlige toplansvilla beliggende på stille villavej i Eskilstrup, her er man tæt på skole, daginstitutioner, indkøb, sportsaktiviteter, nær motorvejen, togstation m.m.

Ejendommen ligger ugeneret på blind vej, omkranset af en dejlig have, hvor der er plads til boldspil eller anden aktivitet, haven er nem at passe og alligevel er der god plads. Stenbelagt indkørsel.

Den store garage, der hører til ejendommen giver mulighed for at have et hobbyværksted, der er masser af skabsplads m.m.

Ejendommen er opført i år 1972 i gule mursten og har tagdækning af eternittag. Indretningen er bestående af: Entre med trappe til 1. sal. Gæstetoilet. Spisekøkken. Dejligt bryggers med egen indgang, her er installeret vaskemaskine og opvaskemaskine, og der er god skabsplads. Dejlig opholdsstue med trægulv. Fra stuen er der udgang til udestue, hvor det næsten er som at sidde ude i haven. 1. sal er udnyttet med: Badeværelse med kar, bruser og vaskarrangement. 3 gode værelser, det ene har udgang til altan med dejlig kig over området. Lille depotrum.

En villa, som vil være velegnet til den lille børnefamilie, som vil kunne sætte sit eget præg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.