Pregehøjvej 25, 4800 Nykøbing F

Skøn villa beliggende i smukke omgivelser og alligevel bynært.

Velkommen til "Prejehøj", en energivenlig og pragtfuld villa med smukkeste view over landskabet og Guldborg Sund.

Her er man både midt i områdets smukke natur, cykelafstand til Marielyst, med en af Danmarks bedste badestrande, aktiviteter m.m., Nykøbing F. ligger max 10 minutters kørsel fra ejendommen og skal du mod København, så er der bare 1,5 times kørsel.

Ejendommen, som har solceller og opvarmes med fjernvarme, står i meget fin stand og rummer masser af muligheder, her vil en børnefamilie kunne trives i bedste velgående, der er plads til gemmeleg, boldspil og meget andet i den skønne have. Pak madkurven og cykel en tur til Sildestrup strand eller Ulslev strand.

Ejendommen vil også være velegnet til det modne par, som måske kunne tænke sig at have Bed and Breakfast i løbet af året.

Haven er et kapitel for sig selv, skønne terrasser, hyggekroge, masser af lys og luft og alligevel kan man finde læ. Dejligt drivhus, hvor man kan nyde tomater, agurker m.m. Ejendommen ligger højt placeret i landskabet, så man har udsigt, så langt som øjet rækker.

Huset er indrettet med: Entre med trappe til 1. sal. Dejlig opholdsstue med trægulv, brændeovn, karnap og pragtfuldt kig over landskabet. Køkken med god spiseplads. Fra køkken er der adgang til lille kælder, som bl.a. kan bruges til kolde drikkevarer. Mellemgang. Badeværelse med bruseniche. Hyggelig stue, med udgang til haven (kan også anvendes til værelse eller multirum). Bryggers med udgang til dejlig gårdhave. Skøn stue med store vinduesfacader mod haven, her vil man elske at nyde en frokost eller læse en god bog. Stort værelse med udgang til gårdhave.

1. sal er udnyttet med lille gang med skabsplads samt 3 gode værelser og toilet.

Carport, hobbyværksted og redskabsrum.

Her er virkeligt rart at være, kom selv og oplev stedet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.