Kastanievej 14, Sundby, 4800 Nykøbing F

Villa med masser af muligheder - attraktivt villakvarter i Sundby.

Denne skønne villa i Sundby rummer et vælg af muligheder. Den lille håndværker kan have plads til værksted eller har du brug for ekstra opbevaring, god plads til biler, hobbyrum eller andet. Villaen er beliggende i det eftertragtet Sundby, hvor alt det praktiske er lige i nærheden for at skabe en tryg ramme om familielivet.

Ejendommen har gennemgået en del renovering/modernisering, men der er stadig plads til forbedringer. Der er en dejlig atmosfære i ejendommen og god plads til familien.

Haven er nem at passe, og der er god plads til terrasser, lækroge, boldleg og skal børnene have plads til gynger eller andet, så er der også mulighed for dette.

Ejendommen er indrettet med: Entre/hall. Værelse. 2 skønne stuer, den ene har udgang til altan og den anden har brændeovn og plads til både spisebord og sofahjørne. Multiform køkken. Gæstetoilet.

1. sal er udnyttet med: 3 værelser og 1 kammer, der er skabe. Badeværelse med kar og bruser. Udgang til stor altan med fin udsigt over området.

Fra køkken er der udgang/nedgang til lille mellemgang, herfra er der adgang til dejligt bryggers med udgang til haven. Adgang til stor garage/udhus, anvendelig til mange formål.

Kælderen har god lofthøjde, flere disponible rum, brændeovn m.m. ( der har for år tilbage været håndværkerværksted i kælderen).

En yderst præsentabel villa i Sundby.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.