Nørregade 11B, 4800 Nykøbing F

NYERE BYHUS MED CENTRAL BELIGGENHED - IDEELT TIL DEN STORE FAMILIE

Velkommen til Nørregade, en skøn adresse i hjertet af Nykøbing Falster, som I vil elske at kalde jeres egen.

Det nyere byhus ligger centralt i byen - men i en lille oase, med lukket indkørsel, gård og yderligere parkeringsområde, som deles med tvillinghuset - så I kan nyde en rolig tilværelse tæt på alle byens goder. Nykøbing Falster er en stemningsfyldt by med hyggelige gågader, hvor butikker og cafeer ligger som perler på snor. Her findes alt fra museer og det populære Middelaldercenter til Guldborgsund Zoo og fantastisk, varieret natur med skovklædte arealer og maritime omgivelser, der sikrer jer oplevelser for enhver smag. Med en så central beliggenhed følger naturligvis nem adgang til handlemuligheder, togforbindelser, skole, daginstitution og fritidsaktiviteter - ja, alt kan nås til fods eller på cykel. Hvad mere kan man ønske sig ?

Huset er opført i 1991 med et nydeligt indkørselsparti og tilhørende carport på 31 m2 med tilhørende værksted. Både inde og ude bærer det præg af at være en nyere velholdt ejendom. Med sine 233 m2 er huset som skabt til familien, der drømmer om god plads at boltre sig på. 1. salen er indrettet i 2005 og indeholder tre store værelser, hvoraf det ene har integreret walk-in closet. Der er ydermere et master bedroom med eget badeværelse samt en afdeling med tre soveværelser og tilhørende badeværelse i stueplan. Her er der plads til at man kan trække sig tilbage på eget værelse eller nyde familielivet i de store leverum, som består af en lys stue og et dejligt køkken-alrum, der uden tvivl er noget af det, som står højest på mange familiers boligønskeliste. Afslutningsvis er her et praktisk viktualierum med hylder og trappe til lille kælder og et stort vaskebryggers.

Huset har et gennemstrømmende lysindfald, som bidrager til hjemmets behagelige atmosfære. Standen er i top, og både køkken og badeværelser er opført i tidløse designs, så I ikke skal bekymre jer om at modernisere i mange år i fremtiden. Her kan I flytte ind og føle jer hjemme med det samme.

Fra både stuen og køkken-alrummet er der udgang til haven, jeres egen oase på 579 m2, der ikke stiller høje krav til vedligeholdelsen, men derimod indbyder til afslapning og børneleg. Haven er nemlig nem og overskuelig med en solterrasse og en grøn plæne, der blot skal slåes i ny og næ.

Her nydes livet i fulde drag - inde såvel som ude.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.