Østerrevle 7, 4880 Nysted

150 m til skøn og børnevenlig badestrand - afslappende atmosfære.

Se her! Søger du et fritidshus til sommerhusudlejning, så har dette givet en lejeindtægt i niveau kr. 65.000-75.000 til ejer. Der er en særaftale med udlejningsbureauet Sol & Strand, så du kan hurtigt blive fritstillet, hvis du ikke ønsker sommerhuslejning, men bare vil benytte dette skønne fristed til eget brug.

Et børnevenligt område med dejlig badestrand, charmerende havnemiljø, hvor der er en flot udsigt mod Aalholm Skove og Aalholm Slot. Der er i Nysted fine indkøbsmuligheder og spisesteder. Er du til dejlige gåturer, så prøv "Paradisruten", som er et stisystem, der fører fra Nysted Havn langs Nysted Nor og Egholm Skov.

Der oser af fred og familiehygge i dette sommerhusområde - kom selv og oplev det.

Fritidshuset er beliggende på dejlig velbeplantet grund, her kan man sidde ugeneret på huset træterrasse og nyde udelivet. Der er gyngestativ til børnene og der er plads til boldspil.

Husets indretning er bestående af: Entre. Stort badeværelse med spa, bruser, vaskarrangement og adgang til sauna. Gæstebad med bruser. Huset har ialt 3 gode værelser med 6 sovepladser, herudover er der alkove i stuen, som kan benyttes som ekstra sovepladser eller legehjørne for børnene. Stor opholdsstue med brændeovn og udgang til terrassen. Køkken med god plads, som ligger i åben forbindelse med stuen.

Et indbydende fritidshus i pragtfulde omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.