Bjørupgade 4, Systofte, 4800 Nykøbing F

Smukt moderniseret villa beliggende idyllisk med udsigt til det åbne marklandskab

Wauw – hvis I er naturmennesker med stort N, og I frydes ved synes af de grønne marker, som bølger og bugter sig gennem Falsters smukke landskab, vil I simpelthen elske denne idylliske beliggenhed.

Her er I lokaliseret små fem kilometer fra det sprudlende byliv i Nykøbing F., som kan nås i bil på under ti minutter, samt lige i udkanten af den hyggelige landsby Systofte, der har forsamlingshus, kirke samt gode busforbindelser mod både Nykøbing F. St. samt i retning mod Nørre Alslev via Stubbekøbing.

Til daglig bor I imidlertid tilbagetrukket og dejlig roligt med god plads omkring jer i et lille samfund med flere huse i kvarteret. Dette nabolag er i særdeles eftertragtet blandt unge mennesker og børnefamilier, som ønsker at starte en tilværelse præget af fred og ro. Naturen er i højsæde, og der er rig mulighed for at nyde lange vandreture eller give den gas på mountainbike ved det nærliggende MTB-spor.

Jeres kommende bolig er en nydelig villa i halvandet plan fra 1907, der tildeler jer 144 boligkvadratmeter foruden et helt sublimt værksted kombineret med bryggers, et par redskabsskure og en kæmpe solskinsterrasse i den lige knap 1.800 kvadratmeter store have. Huset fremtræder flot renoveret indvendigt og står blandt andet med et nyt lækkert køkken og badeværelse, mens resten ligeledes præsenterer sig i god stand efter en generel modernisering i 2019/2020.

Der er indgang til huset via den rummelige baggang såvel som via entréen, der leder frem til det nyrenoverede badeværelse med brusemiljø. Dernæst rummer etagen et dejlig stort soveværelse med garderobeplads, mens de øvrige to værelser findes på 1. salen sammen med et praktisk depot, der kan indrettes som walk-in-closet. Det moderne køkken med hvide, grebsfrie moduler og kontrastfulde mørke detaljer i form af bordpladen og de store, mørkegrå fliser holder til i stueplanet sammen med den store, lyse stue, der inviterer ind til spisemiljø og sofakrog i samme åbne miljø.

Alt i alt en virkelig skøn og indflytningsklar villa i naturskønne omgivelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.