Skovstjernevænget 9, Nordbyen, 4800 Nykøbing F

Skøn Skanlux villa i Nordbyen

Virkelig dejlig kvalitetsvilla på hele 178 m2 i Nordbyen - beliggende i lukket område, med stort fællesområde og stier lige ud for døren - til ejendommen er der ligelees 30 m2 isoleret værksted / garage samt 44 m2 carport.
Skole, børnepasning og indkøb er i gå afstand og gør det til et meget efterspurgt børne område, med skoven for enden af udstykning og cykelstier til Nykøbing F. - Ejendommen er opført i flotte materialer, bygget så der er minimal vedligeholdelse, med bl.a. mahogni vinduer, tagpap med hældning, gulvvarme overalt og akustiklofter.

INDEHOLDER :

Åben entré med adgang til lukket bryggers med stik til vaskesøjle, skabsvæg og udgang til haven. Børneafdeling med 2 rigtige gode værelser og badeværelse hertil. Kontor eller ekstra børneværelse. Husets centrale rum er det flotte køkken / alrum i pæne hvide HTH elementer, gode hårde hvidevarer og stort alrum / spiseafdeling med udgang til haven. Hyggelig TV-stue adskilt fra køkken / alrum med glasskydedør. Forældre afdeling med badeværelse samt soveværelse med walk-in closet.

Skøn sydvendt have med plads til afslapning på fliseterrassen for forældrene og god plads til børnenes leg og hygge i haven.

I carporten (8 meter bred) er der god plads til 2 biler samt cykler til hele familien. Det 30 m2 isoleret værksted med varmpumpe, som enten bil-, motorcykel- eller hobbyinteresserne kan udfoldes i.

Skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.