Solvænget 7, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Total istandsat villa i attraktive Sundby

Den smukt istandsatte gulstensejendom på Solvænget 7, ganske nær ved Guldborgsund på Sundbysiden, er som taget ud af et boligmagasin takket være de mange stilfulde og æstetiske detaljer, som man møder undervejs. Villaen fra 1949 gennemgik da også en omfattende renovering i 2006, hvilket har resulteret i det tidløse og lækre udtryk, I oplever ved ankomst til ejendommen. Skal det være jeres navne, der fremover pryder postkassen her på adressen?

Så sæt kurs mod den flotte ejendom på den attraktive villavej.

Her er der ikke indgået nogen kompromisser, og alt spiller – ude såvel som inde. Ja, man skulle tro, at der havde været professionelle stylister involveret for at skabe en så veludført indretning som her, hvor der er lagt stor vægt på gode kvalitetsmaterialer, lyst inventar og den røde tråd i valg af gulve, skabsmoduler og lyssætning. Samtidig giver de rå elementer hist og her et lækkert modspil, fx i form af de kalkmalede eller mørke vægge rundt omkring i boligen.

Villaen disponerer samlet set over 226 etagemeter, hvilket inkluderer en kælder i virkelig flot stand med eget indgangsparti direkte til et stort vaskebryggers indrettet med integreret vaskemaskine og tørretumbler og masser af god opbevaringsplads. desuden indeholder underetagen en aflang gang med yderligere skabsplads samt indgang til fem flotte disponible rum, der kan anvendes til alt lige fra vinkælder til teenagerafdeling, spillerum eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser.

Stueetagen rummer en flot, lys entré med trægulv, som går igen i resten af villaen. Herfra kan I fortsætte via trapperne til førstesalens repos med adgang til gæstetoilet og tre skønne soveværelser, eller I kan blive hernede og gå på opdagelse i husets primære opholdsrum. Foruden et lækkert badeværelse med brus er denne etage nemlig hjemsted for et fantastisk stuemiljø og et moderne køkken af høj kvalitet, som begge har direkte udgang til den solrige terrasse og have. Stuens store vinkelrum kan bl.a. imponere med en fin, lille brændeovn, mens køkkenet har hele paletten og tillige byder på god plads til, at I kan være flere om madlavningen ved det lange arbejdsbord.

Den store træterrasse er bare prikken over i'et; dette solrige spot danner rammen om jeres udeliv i ugenerede omgivelser, og på den anden side af villaen er der både carport og to praktiske skure med fine opbevaringsmuligheder.

Villaen ligger attraktivt i et stille og roligt kvarter i Sundby med kun få minutters gang til Guldborgsund og den fine udsigt over til Nykøbing F. på den anden side, hvor centrum lokker med flere forretninger, biograf, restauranter m.m. – og så tager det kun ti minutter på cykel at nå dertil! I lokalområdet har i også Guldborgsund Centret med Føtex, Elgiganten og flere store varehuse, og endelig har I skøn natur i form af Hamborgskoven fem minutter fra jeres hoveddør – perfekt til en solrig søndagsudflugt.

Velkommen til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.