Classensgade 6, 4800 Nykøbing F

Centralt beliggende og pænt moderniseret 2-plans byhus på 96 m2, 17 m2 udestue og 53 m2 god kælder, opført i røde sten med rødt tegltag og hvide, sprossede vinduer. Det er fritliggende på en 395 m2 pænt beplantet grund med egen indkørsel og carport. Huset opvarmes med fjernvarme og varmestyring via et Danfoss centralstyringsanlæg. Det ligger tæt på alle faciliteter og kun 10 minutters gang til byens centrum.

INDEHOLDER:
Præsentabel entré med afhøvlet trægulv, pæn nyere hoveddør, garderobeplads og vinkeltrappe til 1. sal. Dejlig, lys opholds- og spisestue med afhøvlet trægulv, hvide gipslofter og store vinduer til gaden. Pænt elementkøkken i kirsebær med grå bordplader, skydedør til kældertrappe og franske glasdøre til udestue. 17 m2 isoleret udestue i træ med tæppebelægning, store vinduer til haven, listeloft og pæn dør til havetrappe.

1. SAL:
Repos med afhøvlet trægulv ,og 2 små charmerende gavlvinduer. Dejligt soveværelse med karnap til gaden, afhøvlet trægulv og skabsvæg med skydelåger, heraf 2 med spejle. Kontor / garderoberum med tagvindue og afhøvlet trægulv,
Dejligt værelse med kvist til haven.

KÆLDER:
Stort forrum med flisegulv og spots i listeloft og nyere vindue. Vaskerum med flisegulvstik til vaskesøjle, spots i listeloft og nyere dør samt vindue til haven. Stort, opvarmet depotrum. Virkelig lækkert og meget stort badeværelse med opvarmet flisegulv.

Dejlig have med fliseterrasser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.