Lupinvej 40, Bøtø / Marielyst, 4873 Væggerløse

Gennemrenoveret indvendigt i år 2012.

Dejligt familiefritidshus, som er beliggende i gåafstand til den populære badestrand og til indkøb m.m. Huset er total moderniseret i år 2012 og fremtræder lyst og venligt med bl.a. klinker på gulv, køkken som er i åben forbindelse med stuen og meget mere.

Nyd de smukke omgivelser der er i området, Bøtøskoven og Fuglereservatet mod syd, her vil naturelskere nyde de vilde heste, det skønne lys fra Østersøen, ren afslapning m.m.

Der er cykelafstand til Marielyst Torv og golfbanen. Ved Marielyst Torv finder du et bredt udvalg af shopping, cafeer m.m. Området ved Kjørups Kro byder også på lækkerier.

Grunden er solrig og anlagt, så den er nem at passe, der er fliseterrasse mod syd. Her er både plads til gyngestativ og boldleg.

Husets indretning er bestående af: Entre med plads til overtøjet. I alt 3 værelser, som er godt fordelt i huset. Der er 6 sovepladser. Køkken i lyse elementer, som ligger i åben forbindelse med opholdsstue. Fra stueafdeling er der udgang til terrassen. Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche.

Der er installeret luft til luft varmepumpe.

Der er ingen sommerhusudlejningsaftale på ejendommen, og hurtig overtagelse er mulig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.