Pilevænget 32, 4872 Idestrup

GIV BUD - Dejlig børnevilla - evt. flexbolig/fritidshus.

Her kan børnefamilien rigtigt boltrer sig, der er masser af plads, huset rummer hele 5 værelser.

I Idestrup finder man både skole, daginstitution, indkøbsmuligheder, sportshal og meget mere. Det er nemt og hurtigt, både at komme til Nykøbing F. eller til en af området dejlige strande, bl.a. Sildestrup Strand og Marielyst Strand. Ejendommen kan som alternativ anvendes som flexbolig, her får du meget fritidshus for pengene.

Huset er omkranset af en lukket og ugeneret have, her kan børnene spille bold eller andet, der er en fliseterrasse med adgang fra stuen. Sælger er i fuld gang med at ordne have, male, skifte punkterede termoruder m.m., så følg med på ejendommen.

Den store villa er indrettet med: Entre/hall med trappe til 1. sal. Opholdsstue med udgang til terrassen. Køkken, som ligger i åben forbindelse med spise-/opholdsstue. Badeværelse med bruseniche. Gæstetoilet. Værelse med god skabsplads. Bryggers med egen indgang. Ejendommen opvarmes med fjernvarme i stueplan og el-varme på 1. sal. 1. sal er udnyttet med: Møblerbart repos. 4 gode værelser, det ene med udgang til altan. Endvidere garage.

En villa med masser af muligheder for at sætte sit eget præg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.