Systoftevej 10, 4800 Nykøbing F

Skøn toplansvilla omkranset af lille oase - bynært.

Velkommen til Systoftevej 10, her oser af hygge, skøn atmosfære, gedigne materialer, pragtfuld have og gode lyse rum. Denne villa er lige til at flytte ind i og fremtræder yderst præsentabelt.+

Beliggenheden er lige uden for byen, der er cykelafstand til skoler, daginstitutioner, indkøb og meget mere. Det er nemt at komme til og fra, hvis man skal nord på og arbejde. Her er alt, hvad der skal til for at danne en hyggelig ramme om familielivet.

Haven er et kapitel for sig! Hvert et hjørne er anlagt med kærlighed. Der er terrasse, græsplæne, følg en lille sti til et skønt drivhus/orangeri, bålplads og en skøn beplantning. Her kan man ikke andet end bare at slappe af og nyde de skønne farver.

Ejendommen fremtræder særdeles velholdt og er løbende blevet renoveret med vinduer, tag m.m.

Indretningen er bestående af: Entre. Værelse. Badeværelse med bruseniche. 2-delt opholdsstue-/spisestue med flot trægulve, brændeovn og luft til luft varmepumpe. Køkken. Viktualierum/spisekammer.

1. sal er rummelig og indbydende indrettet med møblerbart repos, 3 gode værelser, samt hems med plads til ekstra sovepladser, opbevaring eller andet.

Fra køkken er der udgang til skønneste gårhave, her kan nydes en god kop kaffe og læse en god bog. Fra gårdhaven er der adgang til vaskerum/bryggers, hvor der er badekar og bruser. 2 depotrum samt godt værksted/udhusrum.

Endvidere stor garage.

En skøn villa, som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.