Kastanievej 16, 4800 Nykøbing F

Villa med masser af muligheder beliggende i populært område

Denne skønne villa er beliggende i børnevenligt område, her er alt, hvad der skal til for at familien kan trives i bedste velgående. Her er både skole (og endda en ny på vej), børnehave, vuggestue, masser af indkøbsmuligheder. Nyd en tur i Hamborgskoven, som er fantastisk til mountainbike eller bare nyde naturen. Langs med Guldborgsund er der gang- og cykelstier.

Skal du køre nordpå, så er det nemt at køre til motorvejstilkørslen. Foreningslivet blomstrer i området, og sportsfaciliteter er der et bredt udvalg af. Ejendommen er omkranset af en nem have, der er gode terrassearealer og en lille altan, hvor man kan nyde udsigten over området. Der er græsplæne, hvor børnene kan lege ugeneret. Endvidere en fin variation af beplantning. Udendørsbruser til de friske. Huset er indrettet med: Entre med god plads til overtøjet og andet. Badeværelse med bruseniche. Dejlig stor vinkelopholdsstue med trægulve, brændeovn og 2 udgange til haven og terrasserne. Køkken med dejligt kig til haven.

1. sal, ny istandsat (2019) er udnyttet med: Møblerbart repos. Stort soveværelse med god skabsplads og udgang til lille altan. Yderligere 2 værelse, det ene med adgang til lille hems/opbevaringsplads.

Kælder med flere disponible rum og badeværelse/vaskerum med bruseniche, toilet m.m.

En attraktivt beliggende villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.