Kohavevej 22, 4800 Nykøbing F

Spændende villa i 4 plan - attraktiv beliggenhed nær Nyk. centrum

Flot arkitektonisk ejendom (dobbelthus), i stil med klassisk Københavner-karrè byggeri med masser af værelser. Ejendommen er beliggende i godt kvarter, tæt ved byens centrum, sportsfaciliteter, nær Guldborgsund og Slotsbryggen, skoler, daginstitutioner og meget mere. Villaen rummer masser af muligheder, vil nemt kunne anvendes af 2 generationer eller familien, hvor teenageren har brug for sin egen afdeling, børnefamilien eller par, som vil have plads til hjemmearbejdsplads eller andet. Den hyggelige have er sydvendt med fliseterrasse ved huset og græsplænen indbyder både til terrasse hygge og spil, haven er lukket og ugeneret, og alligevel er der plads til solskin. Den er nem at overskue og der er overdækning med plads til cykler, grill m.m. Huset indbyder til masser af hygge og samvær, og er indrettet med:
Entrè med garderobeplads samt trappe til kælder og 1. sal. Nydeligt nyere badeværelse med klinker, bruseniche og gulvvarme. Dejligt Invita køkken med dejligt kig til haven, og som ligger i åben forbindelse med spisestue. Opholdsstue, hvor der er åbnet op til spisestuen. Afdeling/tilbygning med gang og 2 gode værelser, hvoraf det ene har terrassedør mod haven og et fantastisk lysindfald.

1. sal er udnyttet med: To store værelser, begge med god skabsplads. Badeværelse med kar, bruseniche og gulvvarme.

2. sal rummer en skøn stue/teenageafdeling/spillestue/billiard stue eller andet spændende, der er her brændeovn og masser af lysindfald fra de mange Velux vinduespartier. Der er et lille te-køkken, en alkove med sovepladser og gode opbevaringsmuligheder i skunken.

Kælderen har flere disponible rum, så der er plads til cykler, værksted m.m., og der er vaskerum. Der er fra kælderen udgang til haven.

Velkommen til denne gedigne og rummelige villa. Kontakt os for nærmere oplysninger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.