Hasselø Tværvej 17, Hasselø, 4873 Væggerløse

Skøn landejendom på Hasselø

På en lukket vej i skønne Hasselø finder du denne nedlagte landejendom, god afstand til naboer og kun 5 min fra Nykøbing F. eller Marielyst. Ejendommen er på hele 223 m2 inkl. en lille lejlighed samt yderligere gæstehus med mulighed for B&B eller til 2 familier m.m. Der har tidligere været hestehold og der er indrettet 7 bokse, dyrehegn på det meste af grunden og mulighed for 800 meter træningsbane. Udover de ca. 341 m2 stalde/lade er der også indrettet indendørs pool område med sauna m.m.

INDEHOLDER:

Fra entréen er der adgang til garderobeværelse og ligeledes indgang til stort flisebadeværelse med spaa, bruseniche og hvid sanitet. Hyggelig opholdsstue med udgang til lille vestvendt træterrasse. 2 gode værelser. Meget stor spisestue med franske døre til stuen. Fra soveværelse er der også direkte adgang til badeværelset. Hyggeligt køkken / alrum med stor kogeø med udgang til overdækket terrasse.
Lille gæstelejlighed inkluderet i beboelsen indeholder - køkken / alrum, toilet med håndvask og hyggelig stue.

Tidligere B&B på 75 m2 indrettet med 3 værelser, pænt køkken / alrum, pænt flisebadeværelse og stue samt lille ugeneret gårdhave.

Udbygningen er indrettet med bl.a. indendørs pool, kontor og baderum med infrarød sauna. Der udover er der mange gode hestebokse, boks til løsdrift, stållade med plads til gårdens traktor og med skydelåger.

Dejlig have med bl.a. hønsehus, frugttræer og rigtig godt jordstykke med plads til dyrehold, med delvist randbeplantning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.