Finsensgade 10, 4800 Nykøbing F

Attraktivt beliggende rødstensvilla

Beliggende i et af byens attraktive kvarterer på Østerbro, tæt på skole, daginstitution, sportsfaciliteter, indkøb og meget mere. Der er gå afstand til Banegård og byens centrum. Der er ligeledes gå afstand til skoven, golfbane og fodboldbanerne ved NFC, hvor der er gode løbe- og gangstier. Ejendommen på 140 m2 beboelse med 80 m2 rigtig god kælder - er beliggende på en 478 m2 nem og skøn have, hvor der er plads til, at børnene kan lege og på den store træterrasse kan hele familien samles og hygge sig.

INDEHOLDER:
Fra entréen er der adgang til 1.salen og kælder samt lille gæstetoilet med håndvask. Virkelig skønt og dejligt køkken / alrum i hvide grebløse elementer fra 2015 og stor åben spisestue. Til opholdsstuen er der franske døre, brændeovn og udgang til den store træterrasse med stor elektrisk markise. I stuen kan man nemt indrette ekstra værelse.

1.salen er indrettet med en lys repos med garderobeskab, 2 gode værelser og stort soveværelse med lille træ-altan. Pænt og stort flisebadeværelse med gulvvarme, badekar, bruseniche og hvid sanitet.

Rigtig pæn og brugbar kælder med klinkegulve og ca. 2 meter til loftet - indeholder bl.a viktualierum, hobbyrum eller teenagerafdeling (ikke beboelse), stort vaskerum med udgang til haven og godt værksted.

Virkelig flot, lys og velholdt villa med bl.a. flotte fyrretræsgulve - opført i røde mursten, rødt tegltag og termovinduer.

Endvidere er der 22 m2 carport med tilhørende redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.