Østergade 24, 4872 Idestrup

Flot villa med 4 værelser på lukket vej i Idestrup.

Velholdt, godt indrettet og delvis moderniseret vinkelvilla på 141 m2 i gule sten med cementtagsten og termovinduer. Den ligger på en 1.082 m2 pænt beplantet grund for enden af lukket stikvej i et børnevenligt kvarter, tæt på skole, børnehave, indkøb, bus, sportshal m.m. i den driftige landsby, med et godt sammenhold. Den opvarmes billigt med fjernvarme og brændeovn.

INDEHOLDER:
Pæn entré / fordelingsgang med pænt laminatgulv. Godt gæstetoilet med vask og hvid sanitet. Der er 2 gode værelser - ene med skabe. Stort soveværelse med skabsvæg. Pænt, originalt badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, badekar og separat bruseniche. Dejlig, lys og vinkelbygget opholds- / spisestue med flotte trægulv, brændeovn, store vinduer til haven og skydedørsparti til dejlig terrasse med læmur, markise og muret grill / pejs. Godt, ekstra værelse (tidligere del af stuen). Pænt spisekøkken i birk med pæne bordplader, alle hvidevarer og god spiseplads. Bryggers / bagindgang med flisegulv, arbejdsbord med vask, skabe, stik til vaskemaskine.

Huset har massive fyldningsdøre, listelofter, flotte gulve m.m.

Virkelig flot anlagt have og med gode fliseterrasser. Desuden muret garage med paptag, separat dør og vippeport. I haven er der et redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.