Nykøbingvej 220, Nr. Ørslev, 4800 Nykøbing F

Idyl og åbne vidder

Velholdt landejendom med parklignende have, hestebokse og mindre ridebane

Tag med til det naturskønne og fredfyldte Nørre Ørslev, bare syv kilometer fra Nykøbing Falster og det smukke Guldborg Sund samt ca. to kilometer fra Horreby, hvor der er folkeskole, vuggestue og børnehave, sportshal og købmand.

Her får I idyl og åbne vidder for alle pengene, og på adressen Nykøbingvej 220 får I tilmed opfyldt drømmen om en fantastisk lækker landejendom med tilhørende faciliteter, der gør det muligt at have dyre- eller hestehold på den 13.888 kvadratmeter store grund!

Ikke nok med, at en del af grunden er anlagt som en fortryllende, parklignende have med egen drivhus, høje træer og flere skønne solterrasser, så byder de ydre arealer også på indhegnede folde og en mindre ridebane – her får den hesteinteresserede virkelig meget at glæde sig over. Tillige finder I fire gode hestebokse (med mulighed for at etablere flere) i den rummelige stald. Af udhuse får I også et stort værksted, så handymanden kan slå sig løs med kreative projekter, så ja – her er kort sagt noget for enhver smag.

Selve hovedhuset fremtræder fuldkommen istandsat og yderst velholdt, så I bare kan flytte ind med det samme uden at skulle bekymre jer om nogen større udgifter i nær fremtid. Villaen indeholder blandt andet et hyggeligt, lyst køkken-alrum fra ca. år 2000 samt et Passat pillefyr, som sikrer en rigtig god økonomi på varmefronten. Ikke dårligt.

Pladsen er også eminent med hele 180 kvadratmeters bolig fordelt over førstesal og stueniveau samt yderligere 80 kvadratmeter i kælderetagen, som har egen indgang og rummer flere gode disponible lokaler med mange anvendelsesmuligheder plus et fyrrum.

Øverst oppe fremviser boligen hele tre skønne værelser, hvoraf det største er forenet med et praktisk walk-in, som kan rumme hele taske-, kjole- og skjortesamlingen. 1. salen er ligeledes indrettet med et pænt brusebadeværelse af god størrelse, mens stueetagen rummer et moderne gæstetoilet med væghængt wc. Hernede har I yderligere et lækkert værelse/kontor, to hyggelige stuer og det flotte køkken-alrum. Alt i alt et fantastisk hjem med mange skønne kvaliteter, flotte trægulve og en dejlig udsigt til det grønne fra værelserne på 1. salen.

Et ideelt hjem – landligt, men tæt på byen – for naturmennesker, hestefolk og familien, der drømmer om stor have og eget værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.