Gedser Feriepark 50, 4874 Gedser

Moderniseret og indbydende fritidshus i smukke naturskønne omgivelser.

Dette skønne fristed/fritidshus har en smuk udsigt til havet fra terrassen, 1. salen og det omkringliggende fællesareal, der er kun et lille "smut" til stranden og badebroen. Det hyggelige fristed er beliggende ved Danmarks Sydligste punkt, her er virkeligt rart at være, og omgivelser er utrolig smukke.

"Strandhusene" i Gedser feriepark ligger med kort afstand til vandet med smukkeste udsigt og badebro, så søger du et fristed med nem vedligeholdelse og ingen havearbejde, så se mere her. Nyd den smukke solnedgang, gode vandre- og cykelture, mulighed for fiskeri, masser af gode strande, rigt fugleliv og meget mere.

Der er indkøbsmuligheder, restauranter, færgefart til Tyskland m.m. Det skønne fritidshus er nyistandsat og er charmerende indrettet, der er 2 dejlige terrasser, som er afskærmet, her kan man nyde en god frokost eller andet.

Huset er indrettet med: Hyggeligt køkken fra år 2020. Nydeligt badeværelse, der er renoveret i år 2019. Skøn lille opholdsstue med plads til spisebord og lille sofahjørne, der er fra stuen udgang til dejlig afskærmet træterrasse, der er herfra kig til havet.

1. sal er udnyttet med 2 værelser, dørene på 1. sal er i år 2020 skiftet med foldedøre, for at skabe mere plads.

Vinduer og døre er skiftet i stueetagen i 2019/2020.

Godt udhus/redskabsrum fra år 2018.

Et atmosfærefyldt sommerhus til de købere, der ønsker nem vedligeholdelse og hyggelige rammer. Naturen bliver ikke meget bedre, kom selv og oplev den.

Der er mulighed for at låne trailer og værktøj i fælleshuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.