Nyvang 25, 4872 Idestrup

Stor villa med kælder og swimmingpool

Sjældent udbudt, stor og rummelig 1-plansvilla på 157 m2 beliggende på en blind, ugeneret vej i Idestrup. Til huset hører en virkelig god og tør kælder på 132 m2 med mange funktionelle rum og en stor have med skønt pool-område, som sender tankerne sydpå.
Grunden på 1.024 m2 er lukket hele vejen rundt til alle naboer og indeholder, ud over pool-området, en skøn grotte omkranset af store marksten.
Huset ligger i den populære by Idestrup lidt udenfor Nykøbing og har meget kort afstand til skole, børnehave, indkøb, spisesteder, sportsfaciliteter mm – og har et godt socialt sammenhold.
Huset er opført i gule mursten med fladt folietag fra 2007 og termo/-energi vinduer. Huset opvarmes med fjernvarme, der er indlagt fibernet.

HUSET INDEHOLDER:: Det første du møder, når du kommer til huset er en overdækket, flisebelagt atriumgård, som også har trappe til kælder. I entreen er der adgang til både køkken, stue og et lille gæstetoilet.
Det nyere køkken er dejligt lyst i hvid højglans med en stor, bred induktionsplade med masser af plads til at udfolde gastronomien. Der er god skabsplads, en flot bordplade med stålkant og gode hvidevarer.
Fra køkkenet er der adgang til stue og nedgang til kælder og carport.
I den meget store stue er der plads til det hele uden at det bliver klemt; både spise- og sofa-område. Herfra er der udsigt til haven og pool-området gennem det store vestvendte vinduesparti.
Stuen får også masser af lys fra 2 ovenlysvinduer og et skydedørsparti, som leder videre ud til stor, overdækket og delvis lukket fliseterrasse med glasparti og masser af plads til hygge på de lune sommeraftener.
Fra stuen føres du ind til husets værelser ad en lys fordelingsgang med 2 ovenlysvinduer. Her ligger et dejligt værelse/kontor med flot skabsvæg og endnu et godt værelse.
Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, flot skab med vask og stort spejl med integreret lys samt bruseniche.
Et meget stort værelse med skabsvæg med skydelåger.
Skønt, stort soveværelse med rigtig god plads.
Husets har primært parketgulve.
Fra køkkenet er der adgang til bagindgang/bryggers med flisegulv, arbejdsbord med vask, dobbeltskab og dør til både indkørslen samt til carporten.
KÆLDEREN INDEHOLDER: I den rummelige kælder finder du husets store gildesal/billardrum/hjemmebiograf. Rummet er udstyret med fjernbetjent lærred og en projektor i loftet. Herudover kan du nyde hyggen i baren i hjørnet.
Bagest i kælderen finder du husets gæsteafdeling med eget køkken, bad og ikke mindst husets sauna med bænke og helt ny saunaovn.
Herudover indeholder kælderen flere mindre depotrum og vaskerum med vaskesøjle. I hele kælderen er der god loftshøjde i samtlige rum. I kælderens store forrum er der opvarmet trægulv.
Der er adgang til kælderen direkte fra atriumgården samt fra carport og køkken via bagtrappe.
Til huset hører desuden 26 m2 muret carport med listelofter og flisebelægning. Desuden 26 m2 sammenbygget opvarmet udhus/værksted samt et ældre redskabsrum i træ med klart pladetag.
Der er plads til fire biler i indkørslen.
HAVEN INDEHOLDER: Bag huset ligger en meget solrig og lukket have, der har en tydelig japansk inspiration. Her er masser af blomster og buske samt flere hyggekroge, hvor solen kan nydes hele dagen.
Pool-området er et hit for store og små. Den dejlige, store swimmingpool på ca. 5 X 9,5 meter og en dybde på 1.50 meter, er omkranset af fliser og har plads til både leg og afslapning. Desuden er der installeret udendørs solar bruser.
Bagest i haven ligger en stor og flot anlagt grotte med fliser omkranset af meget store sten. Der hører en pavillon til grotten, hvorfra du kan nyde havens skygge på de solfyldte dage.
På sydsiden af huset finder du også et større væg-drivhus i aluminium.

Et hus med masser af muligheder. Huset og haven skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.