Vinkelvej 5, Radsted, 4990 Sakskøbing

FLOT, VELHOLDT OG DETALJERIG FAMILIEVILLA I ROLIGE OMGIVELSER

Er I førstegangskøberne på udkig efter et fælles hjem, er I et ungt par med planer om at stifte familier, eller er I en allerede veletableret børnefamilie på boligjagt? Uanset hvad, så skal I tage et nærmere kig på Vinkelvej 5 – her venter nemlig en flot og velholdt murstensvilla, som vil imponere allerede ved første øjekast.

Ved ankomst til adressen mærker I roen sænke sig; I er nemlig landet i hyggelige og trygge omgivelser, hvilket må siges at være et sandt slaraffenland for børnefamilier. I bliver budt velkommen af en gedigen murermestervilla fra 1951, og allerede ved første øjekast står det klart, at der er lagt mange arbejdstimer i vedligeholdelsen, så villaen fremstår pæn og velholdt fra inderst til yderst. Der er bl.a. pillefyr og energivinduer, som er under et år gamle, nymalede vægge og flotte, behandlede trægulve, som giver et tidløst look. Kort sagt: det hele spiller.

Hoveddøren byder jer indenfor i stueetagen, og her venter boligens samlingspunkt – nemlig de tre stuer en suite. Stuerne prydes af et sublimt lysindfald fra morgen til aften, da de har vinduer mod tre af de fire verdenshjørner, og indretningsmulighederne er helt i top, hvorfor I kan indrette jer lige præcis, som I drømmer om. Der er naturligvis brændeovn samt direkte udgang til terrassen og haven, og ved siden af ligger køkkenet, som er funktionelt og byder på masser bord- og skabsplads. 1. salen råder over tre gode og regulære værelser såvel som et gæstetoilet og badeværelse, og slutteligt venter den gode og højloftede kælder med tre disponible rum og et stort, flot badeværelse. Vi kan desuden oplyse, at der er mulighed for flexbolig.

Huset er omkranset af en dejlig have, hvor I vil elske at tilbringe de lune solskinsdage under åben himmel. Forhaven er anlagt med indkørsel, carport og grøn beplantning, der er flot anlagt, mens baghaven er vinklet perfekt mod syd og vest. Her venter et græsareal til leg og aktiviteter, en stor fliseterrasse og en hævet træterrasse, der lægger sig i forlængelse af stuerne og skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealerne. Prikken over i’et er uden tvivl den familievenlige beliggenhed i hyggelige Radsted. Her har I naturen på helt tæt hold, og alligevel er der ikke mere end 4 kilometer til Sakskøbing, som huser alle hverdagens fornødenheder. Samtidig har I det hyggelige Krenkerup Gods i gåafstand, som, udover godset og parken, byder på et traktørsted med eget bryggeri – et virkelig hyggeligt sted.

Vil I med på en fremvisning?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.