Pandebjergvej 117, 4800 Nykøbing F

Familiehjem med dejlig have - perfekt kombination mellem byliv og naturidyl

Velkommen til Pandebjergvej 117, hvor familielivet blomstrer og naturen ligger lige for døren. Her flytter I ind på en lukket stikvej i et af byens mest eftertragtede og børnevenlige villakvarterer, hvor der både er kort afstand til skole, daginstitutioner, offentlig transport og ikke mindst Guldborgsunds blå bølger.

I er nok allerede klar over, at Nykøbing Falsters beliggenhed ved Guldborgsund er med til at tilføre en stemning af idyl til trods for byens gode størrelse. Her samles øens kulturbegivenheder med alt fra middelaldercenter, zoologisk have og Nykøbing F. Revyen, der er berømt og berygtet landet over for sin høje humoristiske kvalitet. Den hyggelige bymidte ligger ikke mere end 3 km fra adressen, så bylivet kan opleves på klos hold på ingen tid, mens villaens nærområde slår en helt anden tone an. Her er det nemlig idyllen, der hersker, og det er næsten ikke til at tro, at I både har én af de største byer inden for rækkevidde samtidig med, at markerne breder sig i baghaven. Dertil kommer den udsøgte mulighed for at indsnuse sundets havluft, og langs kysten er der rig mulighed for dybe vejrtrækninger og jage stressen væk. Pandebjergvej er et sandt mekka for familier, der drømmer om den perfekte kombination mellem rolige villaveje, natur og by - og her slår en spændende villa sine folder.

Ejendommen er bygget i 1973 i en klassisk stil med etplansløsning og gule murstensfacader. Her er der både mulighed for at brede sig på den veltrimmede plæne bag hækken eller nyde hinandens selskab på den sydvendte træterrasse, mens børnene kan sparke bold til hinanden så meget, de har lyst til. Derudover der drivhus til tomaterne, garage til bilen og skur til plæneklipperen.

Selve villaen gemmer på 158 veldisponerede kvadratmeter, der byder sig med et stort stuemiljø, køkken, bryggers, entré, tre værelser, bad og WC. Hele indretningen er velholdt og lige til at tage i brug, hvor særligt den åbne stue med store vinduespartier, brændeovn og plads til hele familien samler jer. Med tre værelser, badeværelse med gulvvarme, WC og bryggers er der i dén grad plads til både at gøre plads til hverdagens praktik, mens også samværet er i hovedsædet.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os i dag! Vil vil se frem til at byde jer indenfor til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.