Vestensborg Alle 37, 4800 Nykøbing F

Virkelig flot og velholdt murermester villa

Virkelig velholdt og flot moderniseret murermestervilla - på en af byens attraktive adresser - her får du 136 m2 beboelse og 73 m2 god kælder. Ejendommen er opført i røde mursten, rødt tegltag fra 2010, har centralstøvsuger, genvexanlæg m.m. Ejendommen ligger på en 323 m2 dejlig og velanlagt grund, tæt på alle byens muligheder - det grønne område Evigheden, Sophieskolen, Slotsbryggen, byens centrum og indkøb m.m.

Ejendommen indeholder :

Entré med god trappe til 1.salen, nedgang til kælder og pænt gæstetoilet. Rigtig hyggelig lys opholds- / spisestue med adgang til godt alrum, som kunne indrettes med køkkenet til køkken-alrum. Køkkenet er i hvide elementer med godt spisekammer og baggang med udgang til haven.

1.salen indeholder flot badeværelse med flisegulv, nyere bademiljø, stor bruseniche og hvid sanitet. Derudover er der godt soveværelse med stor skabsvæg med skydelåger og 2 gode børneværelser - begge med indbyggede skabe med skydelåger.

Rigtig god og indbydende kælder med bl.a. vaskerum med flisegulv, stik til vaskesøjle og udgang til haven. Derudover er der flere depotrum og godt værksted.

Skøn lille og overskuelig have samt 23 m2 carport med indbygget redskabsrum.

En rigtig dejlig og velholdt ejendom, med meget central beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.