Gaabensevej 77, 4800 Nykøbing F

Centralt beliggende - 4 værelser + stue - skøn gårdhave.

Velkommen til denne dejlige toplansvilla med skøn gårdhave/have beliggende nær Guldborgsund, indkøb, skole, daginstitution og meget mere. Er du førstegangskøber / børnefamilie, så se mere her!

Ejendommen har en rigtig fin planløsning og er rummelig og praktisk udnyttet. Den centrale beliggenhed gør det nemt i hverdagen. Ejendommen fremtræder lyst og venligt og der er bl.a. nydelige trægulve, gode værelser m.m.

Der er en lille forhave foran huset og på husets bagside er der en skøn gårdhave og have, som ligger dejligt ugeneret, her er både plads til terrassehygge og leg på græsplænen, der er et godt udhus/hobbyværksted, hvor der både er plads til cykler, lille værksted eller andet.

Ejendommen er funktionel indrettet med: Entre med trappe til 1. sal. Lille toilet. Dejlig lys opholdsstue med trægulv. Funktionelt køkken med lille spiseplads og udgang til terrassen/haven. Lille kælder. Mellemgang. Rum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruser. Dejligt værelse med kig til gårdhaven.

1. sal er udnyttet med repos. 3 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til lille altan, hvor der er et fint kig over haven.

En fin villa, som er optimalt udnyttet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.