Grønsundsvej 381, 4871 Horbelev

Hyggeligt landhus beliggende i skønne naturomgivelser.

Denne landvilla kan både benyttes som helårsbeboelse og flexbolig/fritidshus, så søger du en fritidsbolig i hyggeligt landsbymiljø, nær skønneste strandområde, så se mere her.

Er du førstegangskøber og søger en ejendom, hvor der er plads til at man kan have et lille værksted, så er denne også en god mulighed.

Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand og den tidligere Horbelev skole er omdannet til Kulturgården, som samler og synliggør kulturlivet og der er mange gode aktiviteter, som borgerne kan gøre brug af.
Langs Østfalsters kyst er der mange skønne naturperler, bl.a. ved Hesnæs, hvor der både er strand og Pomle Nakke, som er en fantastisk restaurant.

Ejendommen rummer masser af muligheder, og er du en handymand, så kan stedet nemt omdannes til en dejlig villa til en børnefamilie eller parret, som ønsker lidt udenomsplads.

Huset er indrettet med: Entre. Værelse. Køkken. Baderum. Opholdsstue med brændeovn og el-varmepumpe. Stort værelse.

1. sal er udnyttet med: Repos. 3 værelser ( det ene tidligere the-køkken). Toilet.

Endvidere: Garagebygning med plads til diverse, loftet på garagen har tidligere været anvendt til sovepladser. Hobbyrum/udestue eller andet aktivitetsrum, hvorfra der er adgang til beboelsen via lille mellemgang.

Ejendommen er omkranset af en dejlig have, hvor der er gode terrasser og lækroge, der er i haven også et lille udhus/legehus/anneks.

Helårs- eller fritidsbolig - vælg selv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.