Pomonagade 24, 4800 Nykøbing F

Skøn villa - børnevenligt område - meget fin tilstandsrapport.

Sikke en skøn villa, særdeles velholdt, her er virkeligt rart at være! Central beliggenhed, gåafstand til banen, så pendler du, så er det nemt fra Nykøbing F. Her har du en fantastisk ramme om familielivet. Villaen er lige til at flytte ind i, og alt hvad en familie har behov for i hverdagen, er lige ved hånden. Nyd områdets mange sportsfaciliteter, og ikke mindst områdets smukke natur.

Ejendommen er omkranset af en skøn have med bl.a. 3 gode hyggekroge til morgen-, middags- og aftensol. Her kan man være ugeneret og nyde udelivet. Her kan børnene trygt lege.

Huset er igennem årene moderniseret og er renoveret med respekt for husets oprindelse. Ejendommen har i år 2007 fået skiftet vinduer, Der er i år 2015 isat nyt HTH-køkken med bl.a. Vola armatur. Bryggers i kælderen er fra år 2011. Murværket er fuget i år 2010.

Ejendommen er funktionelt indrettet og fremtræder særdeles indbydende, indretningen er bestående af: Entre. Gæstetoilet. 2 dejlige stuer i åben forbindelse. Den ene af stuerne har udgang til den skønne have/terrasse. Dejligt lyst køkken med kig til haven.

1. sal er udnyttet med: 2 dejlige værelser. Badeværelse med bruseniche og vaskarrangement.

Kælderen er udnyttet med dejligt bryggers. depotrum og 2 gode hobbyrum.

Der er bl.a. stukloft, afhøvlede gulve, tør og brugbar kælder med god lofthøjde.

En atmosfærefyldt ejendom med en attraktiv beliggenhed nær byens mange faciliteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.