Rosenlundvej 6, 4863 Eskilstrup

Et af byens spændende huse med god planløsning

Virkelig godt bygget og dejlig 1-plansvilla på 218 m2, hvoraf de 30 m2 er en dejlig, integreret garage. Den er opført i moccafarvede sten med cementtagsten og energivinduer. Den ligger på en 803 m2 grund i et børnevenligt kvarter for enden af lukket stikvej med helt lukket baghave til åbne marker på den ene side. Huset har fjernvarme og genvex-anlæg, som giver et godt indeklima. Det ligger med kort afstand til skole, børnehave, sportshal, indkøb, bus og togstation.
INDEHOLDER:
Pænt bryggers / entré med flisegulv, elementer med grå låger, pæne bordplader, vaskesøjle og garderobe.
Dejligt køkken i samme elementer med opvarmet flisegulv, lydsvag emfang i loftet med spots og halvvæg med skabe til stort alrum.
Stort alrum med samme, opvarmede flisegulv, lækker spiseplads og lysgivende vinduesparti med dør til stor, vestvendt fliseterrasse langs hele huset.
Meget stor, lys opholds- / spisestue med flot trægulv, varmepumpe/aircondition, muret/delvis åben væg mod alrum med indbygget brændeovn samt stort vinduesparti med dør til førnævnte terrasse og 32 m2 nyere overdækning i aluminium med klart pladetag.
Soveværelse med trægulv, glasdør til haven og dør til eget badeværelse.
Pænt badeværelse med opvarmet flisegulv, flisevægge til loft, skab med vask, bruseniche, kar med bruser, håndklædetørrer og dør til tidligere sauna, som nu er indrettet til walk-in closet.
I husets anden ende en fordelingsgang med franske døre fra alrum, opvarmet flisegulv og dør til garagen.
3 dejlige værelser med trægulve og glasdøre til førnævnte terrasse.
Lækkert badeværelse med flot trægulv, malede vægge, bord med rund vask på stålfod, stor bruseniche med flisevægge og spots i loftet.
Kontor /depotrum med flisegulv (kan ombygges til entré).
Muret, sammenbygget garage med flisegulv, listeloft, loftlem og bred, fjernbetjent el-hæveport.
Godt, tilhørende værksted med glasdør til fliseterrassen.
I haven er et 8 m2 udhus i træ med flisegulv og klart pladetag.
Der er fibernet, hundehegn i hækken og pæn beplantning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.