Virketvej 35, Virket, 4863 Eskilstrup

Spændende ejendom med parklignende grund - tæt på skoven.

Sikke et dejligt sted - kom selv og oplev det. Her er alt hvad man kan drømme om for at skabe en skøn ramme om familielivet. Hvis du elsker naturoplevelser og ren afslapning, så er omgivelserne ved denne ejendom, helt i top. Er du til golf, så ligger Virket Golfklub i gåafstand fra ejendommen.

I løbet af 15 minutters kørsel er man i Nykøbing F. og der er ikke langt til Eskilstrup og motorvejstilkørslen, så man er både midt i fantastisk natur og alligevel tæt ved at det praktiske.

Haven er et kapitel for sig, her kan hele familien boltrer sig, nyd skyggen under nogle af de gamle skønne træer, nyd solen på terrassen eller på plænen. Der er en dejlig urtehave, små stier, plads til hængekøjer, boldspil eller andet. Der er plads til høns i den lille hønsegård. I det ene hjørne af grunden er der et dejligt værksted/aktivitetsrum, som evt. også kan anvendes til gæsteovernatning.

Ejendommen er igennem en årrække blevet moderniseret/renoveret og i år 2010-2014 er en stor tilbygning blevet opført. Der er masser af lysindfald, højt til loftet og en fin og praktisk rumfordeling med mange skønne detaljer. I tilbygningen er der i stueplan gulvvarme, og der er installeret jordvarmeanlæg. Dette er ikke tilsluttet i det oprindelige hus, men der er mulighed herfor.

Ejendommens indretning er bestående af: Dejligt bryggers/gang, hvorfra der er 2 udgange til haven og til terrassen. Flot italiensk inspireret badeværelse med stor bruseniche, vaskarragement m.m. Dejligt værelse med udgang til haven.

1. sal på tilbygningen er udnyttet med 2 skønne værelser.

Dejligt køkken, som er i åben forbindelse med spisestuen. Opholdsstue med åben adgang fra spisestuen, her er der brændeovn. Værelse.

Det oprindelige hus entrè med trappe til endnu en 1. sal, hvor der er et lækkert aktivitetsrum/stue eller til andet formål. Endvidere er der fra entrè adgang til endnu et badeværelse med bruseniche og el-gulvvarme.

Dobbelt carport og tilhørende redskabsrum.

Kom og oplev denne spændende ejendom, som er lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.