Frejasvej 18, 4873 Væggerløse

Arkitekttegnet etplansvilla / mange m2 / mange muligheder.

Søger du en villa, som har ekstraordinært meget plads, hele 303 m2 boligareal + kælder på 75 m2, som ligger nær indkøb, badestrand, skole, kort afstand til Nykøbing F. m.m., så se mere her.

Ejendommen ligger højt placeret, så der fra tagterrasse er kig til havet/sundet. Villaen ligger i børnevenligt området og har du plejebørn, er 2 familier der vil flytte sammen eller elsker du bare meget plads, så se mere her.

Der er god udenomsplads, udhus, garage m.m. og grunden er 1025 m2 så her er plads til boldleg og anden aktivitet.

I området er alt det praktiske lige i nærheden i forhold til at en familie kan fungerer optimalt i dagligdagen, der er sportsfaciliteter, skolen og ikke mindst ligger Marielyst kun 3 km derfra, her kan man nyde det smukke strandområde, stort udvalg af indkøb, skoven, det pulserende sommerhusliv m.m.

Ejendommen fremtræder i rustik stil med bl.a. muret indervægge, trægulve, stengulve, spændende indretning m.m.

Husets indretning er bestående af: Entre. Fløj bestående af: 5 værelser med skabe. Fordelingsgang samt 2 badeværelser. 2 af værelserne har udgang til haven.

2. del af huset er indrettet med: Bryggers, hvorfra der er adgang til garagen. Køkken alrum, hvor der er delvist åbent / kig til opholdsstuen. Skøn stue afdeling, som er inddelt med spiseafdeling, opholdsstue og afdeling af brændeovn. Der er fra opholdsstuen udgang til dejlig overdækket og afskærmet terrasse.

Stort poolrum/aktivitetsrum. Teknikrum.

Endvidere kælder som rummer: disponible rum, "barstue", toilet, sauna.

En spændende ejendom, som kræver en del vedligeholdelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.