Østergade 30, 4863 Eskilstrup

Wow sikke en skøn villa - 5 kvarters kørsel fra København.

Sikke da en pragtfuld villa - kom selv og oplev denne! Alt er super velholdt, villaen er lige til at flytte ind i, det bliver ikke meget bedre, her er bare skønt at være.

Foruden at være nær motorvejstilkørslen, så er her skole, daginstitution, købmand m.m. Der er smuk natur i området, som indbyder til cykelture og andet godt.

Nogle af de mange lækre detaljer i huset er bl.a.: skønne lyse rum, fantastisk have med stor fliseterrasse på ca. 90 m2 og en mere på ca. 12 m2, stor udestue som er renoveret/bygget om for ca. 3-4 år siden, der er mulighed for at tilslutte en luft til luft varmepumpe i udestuen, da det er klargjort, isoleret garage med el-port og varmepumpe, drivhus med vand og el, udendørsbrus, solopvarmet vand via fjernvarme og meget mere, kom selv og oplev ejendommen.

Ejendommen er funktionelt indrettet med: Entre med garderobeplads og trægulv. Gæstetoilet med gulvvarme. 3 gode værelser med skabe. Pænt badeværelse med muret bruseniche, vaskarrangement med dobbeltvask, toilet samt gulvvarme. Flot og meget velholdt køkken med kogeø, gulvvarme, og hvor der er åbnet op til den skønne stue. Opholdsstuen er rummelig, så der både er plads til mange gæster, sofagruppe og andet, der er flot trægulv. Fra opholdsstuen er der adgang til lækker udestue, som er anvendelig til mange formål, der kan åbnes op til terrassen og haven. Depotrum. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Haven er smukt anlagt, der er bålplads til familiehygge. Drivhus med vand og el. Udendørsbruser, plads til boldspil eller andet. Den store fliseterrasse har plads til familie og venner.

Alt i alt et skønt sted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.