Peter Freuchensvej 72, 4800 Nykøbing F

Indbydende etplansvilla beliggende i attraktivt kvarter.

Velkommen til denne dejlige etplansvilla, som er beliggende på Østerbro/Nykøbing F., her er en behagelig atmosfære, og her vil familien hurtigt føle sig hjemme.

Man er tæt på skole, idrætsmuligheder, indkøb, skov, stationen, byens mange shoppingmuligheder og meget mere.
Er du til golf? Så ligger Nykøbing F. golfklub lige i nærheden.

Denne villa kan tages i brug som den er eller man har mulighed for at moderniserer villaen, hvis man vil sætte sit eget præg.

Haven er dejligt anlagt, her kan findes læ og der er plads til leg og aktivitet. Der er en dejlig afskærmet og overdækket terrasse, her kan familien nyde en god frokost, læse en god bog eller bare slappe af.

Huset er funktionelt indrettet med: Entre med klinkegulv. Mellemgang med garderobeplads. Gæstetoilet. Dejligt HTH-køkken. Bryggers med vaskemaskine. Pulterrum/spisekammer. Skøn vinkelstue med trægulv og udgang til den dejlige terrasse. Fordelingsgang. 3 dejlige værelser, hvoraf det ene tidligere har været 2 værelser (det kan nemt opdeles igen. Badeværelse med badekar og bruseniche.

Endvidere carport, udhus og lille overdækning til vasketøj.

Villaen er velegnet til det unge par, der skal købe bolig for første gang, en børnefamilie eller det modne par, som vil have plads til børnebørnene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.