Sortsøvej 32, Sortsø, 4850 Stubbekøbing

Pragtfuldt beliggende - havudsigt - lille havn tæt på - et væld af muligheder.

Dette skønne sted må også anvendes som flexbolig, så er i et par familier, der søger et drømmested, hvor naturen kan nydes i fulde drag, og hvor det kun tager ca. 5 kvarters kørsel fra København, så se mere her! Der er ca. 150 m til kysten, her er der mulighed for at bade og / eller have en båd liggende i den lille hyggelige Sortsø Havn. Der er ledige pladser i havnen.

Ejendommen må naturligvis også anvendes som helt almindelig helårsbolig.

Der er fra ejendommen en smuk udsigt over havet / Grønsund, her er virkeligt rart at være. Der er ikke langt til Nr. Alslev, hvor der er togforbindelser og indkøbsmuligheder. Der tager ca. 10 minutter at køre til motorvejstilkørslen.

Haven er en nydelse i sig selv, der er masser af lækroge, kig til havet, skøn lukket gårdhave, terrasser, drivhus, her vil ungerne elske at lege. Nyd en god bog i en hængekøje eller nyd bare de skønne omgivelser. I jordkælderen kan man opbevare grøntsager eller andet. Sø og skov, hønsehus, rygeovn, det bliver næsten ikke bedre.

Ejendommen oser af hyggelig atmosfære, behagelige materiale- og farvevalg. Ejendommens indretning er bestående af:

Stort bryggers med god skabsplads. Dejligt værelse med skøn udsigt. Pænt badeværelse med bruseniche. Værelse/nuværende walkin-Closet, Stort badeværelse med muret bruseniche. Skønt køkken alrum, her er plads til gæster og god plads i køkkenafdelingen, der er fra spiseafsnittet udgang til terrasse/haven og også her nydes den smukke udsigt. Dejlig opholdsstue. 2 store værelser/evt. kontor eller andet.

På første sal bliver man mødt af den skønneste opholdsstue / aktivitetsstue, her er synlige bjælker, smuk udsigt over haven og havet, flot trægulv, brændeovn, og en dejlig atmosfære. 2 værelser, det ene af værelserne har adgang til lille depotrum, som kunne anvendes til walkin-closet.

Tilhørende værksted/hobbyrum med god plads. Brændeskur m.m.

Dette skønne sted skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.