Sundkrogen 1, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Pænt modernisertet villa med attraktiv beliggenhed

Virkelig pænt moderniseret og attraktivt beliggende 1-plansvilla på 130 m2 i gule sten med nyere, sorte cementtagsten og nyere, hvide energivinduer. Den ligger på en 802 m2 lukket grund i et eftertragtet kvarter med få minutters gang til Guldborgsund og Hamborgskoven. Den opvarmes billigt med fjernvarme. Der er isat nye døre og vinduer efter energimærket fra 2010.
INDEHOLDER:
Entré / bryggers med nyere hoveddør, opvarmet flisegulv, garderobeplads, loftlem med stige, skabsrum med skydelåger, arbejdsbord, stik til vaskesøjle og dør til viktualiekælder med hylder.
Lækkert elementkøkken i hvid højglans med pæne bordplader og gode hvidevarer.
Stor, lys vinkelstue med helt nyt, opvarmet trægulv, store vinduer til haven, nyere dør til sydvestvendt fliseterrasse, spots i loftet og dør til den tidligere garage.
I garagen er indrettet en rigtig hyggelig og opvarmet bar / slyngelstue med trægulv, listeloft, dør til carport og dør til udhus/værksted.
Mellem- / fordelingsgang med trægulv.
Nyere, lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, delvis flisevægge, flot skab med dobbeltvask, stort vægspejl med integreret lys, 6-kantet bruseniche med flisevægge, vægtoilet og spots i loftet.
Soveværelse med trægulv og indbygget skab / depotrum under loftet.
Meget stort værelse med trægulv, 2 dobbeltskabe med skydelåger og spots i loftet. Dette har tidligere været 2 værelser og kan nemt reetableres.
Huset fremtræder indflytningsklart.
Desuden udhus / værksted med dør til haven.
Sammenbygget carport ved indkørslen i træ med klart pladetag.
I haven er en ekstra, moderniseret carport / udhus i træ med klart pladetag, som har indkørsel rundt om hjørnet. (fremgår ikke af BBR).

ET LÆKKERT HUS FOR BÅDE UNGE OG ÆLDRE !

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.