Hejmdalsvej 26, 4873 Væggerløse

Virkelig lækker villa i kvalitetsmaterialer

Rigtig flot moderniseret villa i Væggerløse - ombygget i 2004 med glasseret tegltag, mahogni vinduer med bl.a. vindueskarnapper, stue-tilbygning, køkken m.m. Ejendommen er på hele 178 m2 og ligger i roligt område, tæt på skole, indkøb og Marielyst med en af DK bedste badestrande og golfbane. Hele 1.074 m2 skøn have med gode terrasser, stor indkørsel og 34 m2 tidligere garage ombygget til hobbyrum.

INDEHOLDER :

Entré / fordelingsgang med garderobeniche og med adgang til ejendommens 2 badeværelser - det ene med badekar, det andet med bruseniche og begge med gulvvarme. 3 meget store værelser - 2 med indbyggede skabe og 1 med skøn vindueskarnap. Meget stort køkken / alrum med hvidt Invita køkken, alle hårde hvidevarer og åbent til stort spiseområde med vindueskarnap og udgang til morgenterrassen. Fra alrummet er der franske døre til stor opholdsstue med opvarmet gulv, skønt vindueparti mod haven og udgang til delvis overdækket fliseterrasse. Bagindgang / bryggers med stik til vaskesøjle, håndvask og fjernvarmeinstallation.

Derudover er der 34 m2 tidligere garage, som er ombygget til hobbyrum / gildestue samt redskabsrum. Ligeledes er der 38 m2 dobbelt carport samt god og bred flisebelagt indkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.