Hasseløvej 31, Hasselø, 4873 Væggerløse

Fantastisk beliggenhed i 1. række til Guldborgsund

Her får du muligheden for at få en af Falsters skønneste udsigter, med grunden helt ned i vandkanten og marker på modsat side, så bliver det ikke mere idyllisk. Ejendommen er opført i 1-plan, med gulmalede facade og med anneks næsten helt ned til vandkanten, så udsigten over Guldborgsund kan nydes i fulde drag. Der er mulighed for opførsel af egen badebro, så kan du nyde en dukkert eller smide kajakken ud og nyde friluftlivet. Der er kun 5 min til Nykøbing F. og Marielyst og med gode busforbindelse lige ude for døren.

INDEHOLDER :

Lille forgang med flisegulv og med dør til entréen / fordelingsgang med parketgulve og skabe med skydelåger. Lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, hjørne spaa og flot bademiljø. Skønt værelse eller kontor med indbyggede skabe og flot udsigt via stuen til Guldborgsund. Ekstra værelse i forlængelse af spisestue, som indeholder 2 ovenlysvinduer, parketgulv og åbent til det hvide HTH køkken med skønneste udsigt. Opholdsstue er indrettet med store glaspartier, med skydedør, således at udsigten kan nydes i fulde drag.

Derudover er der 27 m2 anneks næsten i vandkaten, fordelt på 2 rum med flisegulv og direkte udsigt over Guldborgsund. Godt i læ, er der indrettet overdækket terrasse samt rygeovn, når fisken er fanget på fisketuren på Guldborgsund.

Foran huset er der 17 m2 carport samt 12 m2 udhus - der er gode muligheder for at etablere flere parkeringspladser i forhaven.

Der vil være mulighed for at få 50 m2 ekstra som 1. sal - dette vil selvfølgelig først kræve en byggeansøgning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.