Tårsvej 79, Tårs, 4990 Sakskøbing

Pragtfulde naturomgivelser - må anvendes til flexbolig/fritidshus.

Se da bare her! Nydeligt og charmerende landhus med skønneste have beliggende tæt på kysten og Kalø naturområde, lige noget for naturelskere. Man vælger selv, om man vil benytte ejendommen som helårsbeboelse eller flexbolig/fritidshus.
I Visnæs og i Guldborg er der havnemiljø, det ligger i kort køreafstand fra ejendommen. Der er både muligheder for at handle i Guldborg, Sakskøbing og Nykøbing F.

Drømmer du om at bo i fantastisk natur og alligevel ikke langt fra indkøb eller andet, så er dette sted en mulighed. Kommer du fra København, så er der ca. 1,5 times kørsel.

Haven er smukt anlagt, her er mange gode steder, hvor man kan nyde udelivet og en god frokost, der er masser af farver og havebassin. Et dejligt drivhus finder man også i haven.

Ejendommen er lige til af flytte ind i, har en skøn atmosfære.

Indretningen af huset er bestående af: Entre og bryggers i eet, her er god skabsplads, der er el-gulvarme, og udgang til terrasse/haven. Fra bryggerset er der adgang til hobbyrum/lille værksted med andre anvendelsesmuligheder. Lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt Designa køkken, som ligger i åben forbindelse med spiseafdeling og stuen. I stueafdelingen er der pilleovn, udgang til terrasse/haven, , og trappe til 1. sal.

1. sal er udnyttet med 2 værelser, hvor der også er skabsplads.

Stenbelagt indkørsel samt brændeskur/udhus (ej registreret på BBR)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.