Ahrendtsgade 3, 4871 Horbelev

Spændende murstensvilla i Horbelev

Godt beliggende, utraditionelt muret og rummelig 2-plansvilla på 94 m2 beboelse + 64 m2 god kælder, opført i gule sten med rødt tegltag og sprossede termovinduer. Desuden 30 m2 sidebygning med egen dør, som kan indrettes til butik eller andet erhverv. Den ligger på en 348 m2 pænt beplantet grund i byens udkant, men nær alle faciliteter som skole, børnehave, indkøb og gode busforbindelser. Huset opvarmes med fjernvarme.

INDEHOLDER:

Pæn entré med vindfang foran hoveddøren, parketgulv, garderobeplads og massiv, afhøvlet vinkeltrappe til tagetagen. 2 sammenlagte, lyse stuer med tæppebelagt parketgulv og mulighed for opsætning af brændeovn. Pænt lyst elementkøkken med alle hvidevarer, vinylgulv, lille spiseplads og dør til kælderen.

1. SAL:

Repos med parketgulv, skabsvæg og loftlem. Godt værelse med parketgulv. Stort soveværelse trægulv. Rigtig flot badeværelse med flisegulv, bruseniche og pæn bademiljø.

KÆLDER:

Forrum med skabsvæg, vinylgulv og dør til udvendig trappe. Stort værkstedsrum med tidligere bruseniche. Stort, disponibelt rum. Opvarmet hobbyrum / gæsteværelse med tæppebelagt gulv.

I sidebygningen er en tidligere frisørsalon med udstillingsvindue, egen indgang, støbt gulv med vinylbelægning og baglokale med dør til haven.

Desuden 25 m2 muret garage med betongulv, vippeport og dør til baghaven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.