Stok-Holmsvej 18, 4891 Toreby L

Håndværkerens toplansvilla - masser af plads og børnevenligt område.

Velkommen til Stok-Holmsvej 18! En rummelig villa med masser af muligheder for at sætte sit eget præg. Villaen er beliggende i børnevenligt område, der er skolebus til Sundskolen. Det tager blot 5-10 min at køre til Nykøbing F. Indkøbsmuligheder, shopping m.m. finder man i Guldborgsundcentret, som ligger i kort køreafstand fra ejendommen.

Følg kondistien igennem området, når du er på cykel eller travetur. Der er masser af skøn natur i området, og der er ikke langt til Lolland-Falsters smukke kystområder.

Haven er anlagt med indkørsel, terrassearealer, drivhus, urtehave, græsplæne og der er skønne lækroge. Man kan altid både finde læ, nyde solen, og på en varm sommerdag, kan sidde i skyggen fra nogle at de skønne gamle træer, som er bevaret. Fra grunden er der direkte adgang til kondistien.

Ejendommen er indrettet med: Entrè / hall med garderobeplads. Teknikrum. Badeværelse med bruseniche. Stor vinkelopholdsstue, her er der både brændeovn og pejs, endvidere udgang til en af husets terrasser. Den ene del af stuen er spiseafdeling (her vil være mulighed for at åbne op til køkken, så der kan blive et skønt køkkenalrum). I forlængelse af spiseafdelingen er der adgang til skøn udestue, hvor det næsten er som at sidde i haven. Fra udestuen er der udgang til haven. Spisekøkken. Bryggers med vaskemaskine og ind-/udgang til terrasse/haven.

1. er udnyttet med: Stort repos/stue ( har tidligere været værelse, dette kan genetableres). 3 værelser med skabe, 2 af værelserne har udgang til altan, hvorfra der er smuk udsigt over området. Sauna. Badeværelse med kar.

Endvidere er der stor carport samt udhus til diverse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.