Storkevej 9, Marielyst, 4873 Væggerløse

Skønt EBK sommerhus - tæt ved Marielyst Torv og stranden.

Rigtig dejlig og super indrettet EBK sommerhus på 72 m2 med hele 8 sovepladser og beliggende kun 200 meter fra Marielyst Torv og 250 meter fra en af Danmarks bedste badestrande. Huset fremstår virkelig velholdt og er sortmalet, med hvide vinduer, cementtagsten og ligger på en 777 m2 skøn og overskuelig grund, med masser af plads på den store solrige træterrasse i forbindelse med huset.

INDEHOLDER :

Dejlig entré / fordelingsgang med varmepumpe, garderobeniche og adgang til de 3 soveværelser med ialt 6 sovepladser og skabe. Godt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, stik til vaskesøjle og adgang til Sauna. Derudover er der indrettet gæstetoilet. Flot åbent Aubo køkken i hvide elementer, alle hårde hvidevarer og vinylgulv - åbent ind til meget hyggelig stue med plads til spiseafdeling, sofagruppe og god alkove samt brændeovn - der er udgang til stor delvis overdækket træterrasse.

Sommerhuset har lofter til kip, flotte trægulve, varmepumpe og god brændeovn, som nemt varmer huset op i alle årstiderne.

Der er ligeledes 3 m2 indbygget udhus samt fritstående redskabsrum (ikke reg.) på grunden.

Der er indgået udlejningsaftale med Dancenter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.