Marrebæk Søndrevej 5, Marrebæk, 4873 Væggerløse

Virkelig skøn moderniseret 1-plansvilla i lille landby med udsigt over markerne

Rigtig flot og velholdt 1-plansvilla, beliggende på rolig vej med udsigt til markerne. Ejendommen har fået en gennemgående renovering og 146 m2 beboelse står flot og indbydende, opført i gule sten, termovinduer og eternittag. Det ligger i en lille, hyggelig landsby med egen købmand, gode busforbindelser, kort afstand til Danmarks bedste badestrand på Marielyst og tæt på Guldborgsund med fiskemuligheder. Der er cykelafstand til Væggerløse med skole, børnehave, sportshal og mange aktiviteter. Huset opvarmes godt med varmepumpe og pilleovn.

INDEHOLDER :

Stor rummelig entré / fordelingsgang med adgang til husets soveværelse med skabe, 2 gode børneværelser - ene med udgang til haven og stort lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, badekar, bruseniche, nyt bademiljø og indbyggede spot i loftet. Meget stor hyggelig vinkel opholds- / spisestue med 2 udgange til haven og fliseterrassen, skøn udsigt over markerne og den gamle Gedser bane samt varmepumpe og pilleovn. Derudover er der godt stor spisekøkken i pæne hvidmalede elementer, alle hårde hvidevarer og mulighed for stor spiseplads eller åbning til stuen. Ligeledes er der bryggers / bagindgang med stik til vaskesøjle, skabsarrangement med håndvask.

Huset fremstår rigtig flot med bl.a. flotte gulve, lofter, hvide fyldningsdøre og der er tænkt på opvarmningen med nye varmeflytnings kanaler til værelserne.

Derudover er der 40 m2 stor garage med vippeport, både med god plads til bilen eller et rigtig godt hobbyrum. Ligeledes er der godt redskabskur.

Haven fremstår nem og overskuelig, med plads til masser af børn i haven eller en god kop kaffe, imens man sidder på terrassen og nyder udsigten syd på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.