Bangsebrovej 21, Bangsebro, 4800 Nykøbing F

Virkelig pænt moderniseret hus i Bangsebro

Rigtig pæn rødstensvilla i Bangsebro - på 117 m2 beboelse og 33 m2 skøn udestue. Ejendommen ligger på en nem og solrig grund på 591 m2.

I vil bo meget tæt på Bangesebroskoven, der kan byde på cykel- og gangstier, ligesom et mountainbikespor er etableret til jer, som vil udfordres i den henseende. Ejendommen befinder sig også tæt på børnepasning, indkøb og Nordbyskolen, der har DGI-profil; her gør et stisystem det trygt for børnene at cykle af sted, når de er gamle nok, og kvarteret er roligt med en legeplads i nærheden, så der er mange muligheder for at få et aktivt udeliv. Med fem kilometer til Nykøbing Falsters centrum har I også et større bymiljø lige i nærheden, der kan friste med kulturelle tilbud og flere forretninger.

Ejendommen indeholder - entré med trappe til 1.salen og adgang til både stue og udestuen. Stort køkken / alrum med køkkenet i hvide elementer og stor spiseafdeling med pilleovn. Fra det store bryggers / bagindgang, er der ligeledes adgang til den 33 m2 store udestue med udgang til dejlig solrig flisebelagt gårdhave. Derudover er der stort lyst badeværelse med opvarmet gulv, bruseniche og pænt bademiljø.
1.salen indeholder 3 værelser.

Ligeledes er der 15 m2 udhus og god lukket have til børnene, som man kan se fra den hyggelige gårdhave.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.