Bæverstien 56, Marielyst, 4873 Væggerløse

Lækkert luksusfritidshus beliggende på skøn grund - tæt ved det hele!

Velkommen til Bæverstien 56 i Marielyst. Luksusfritidshus, som er særdeles velegnet til udlejning, du kan frit vælge - ejendommen er ikke bundet af noget udlejningsaftale.

Hvis man vælger at udleje ejendommen ca. 23-25 uger om året, vil der jf. DanSommer kunne forventes en lejeindtægt på kr. 110.000 (til ejer).

Ejendommen er beliggende på flot beplantet grund, her kan man sidde hele ugeneret i haven og nyde det på den store fliseterrasse, her er der plads til mange. Når man er i haven, fornemmer man ikke at der er naboer, idet grunden er så velbeplantet, dette gør denne placering til noget helt særligt. Legestativ og sandkasse til de små.

Der er kort afstand til dagligvareforretning. Marielyst Torv med de mange hyggelige restauranter, shopping og meget mere ligger i gåafstand. Den populære badestrand indbyder til masser af familiehygge og ligger i gå-/cykelafstand fra ejendommen.

Ejendommen fremtræder i velholdt stand og er indrettet med: Entre. 4 værelser, som er placeret godt fordelt i ejendommen, der er ialt 8 sovepladser + ekstra sovepladser på hems. De 2 af værelserne har udgang til haven. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle. Pænt køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen, der er et ovenlysvindue i køkkenet, som giver et godt lysindfald. Stor opholdsstue med brændeovn og udgang til den store terrasse, som er delvist overdækkede. Aktivitetsstue med billiard/bordtennis. Stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme, spa, sauna.

Endvidere integreret udhus/fyrrum. Udhus til diverse haveredskaber.

Fritidshuset opvarmes med vandbåren gulvvarme via oliefyr. Herudover er der luft til luft varmepumpe og brændeovn.

Et luksusfritidshus beliggende i det populære Marielyst.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.