Blommehaven 6, Bangsebro, 4800 Nykøbing F

Rummeligt familiehus i Bangsebro - tæt på skole og natur

Rigtig hyggelig og børnevenlig villa i Bangsebro, i lukket område med stisystem til skoven, skolen, børnehaven og med cykelsti til Nykøbing F. Ejendommen ligger på en 956 m2 skøn grund, med masser af plads til børnene og mulighed for at nyde solen på terrassen. Ejendommen er opført i mursten, betontagsten, termovinduer og indeholder 164 m2 beboelse i 2 plan.

INDEHOLDER :

Entré med lille garderobeniche og flotte plankegulve. Pænt hvidt flisebadeværelse med opvarmet gulv, stor bruseniche, håndklædetørre og hvid sanitet. Godt kontor eller stort walk-in closet i forbindelse med soveværelset med skabe. Meget hyggelig opholdsstue med udgang til vestvendt fliseterrasse med kig over til skoven. Godt køkken / alrum i hvide elementer, flisegulv, god spiseafdeling med dør til førnævnte terrasse og med god trappe til 1.salen. Bryggers / bagindgang med flisegulv, skabsarrangement med håndvask og vaskesøjle.

1.Salen indeholder stor opholdsstue - kunne indrettes til 2 værelser. Depotrum - med god plads til ekstra badeværelse. Rigtig dejligt soveværelse med synlige hanebånd og skabe.

Der er flotte plankegulve, listelofter og kan nemt indrettes til en lille eller stor børnefamilie.

Der er ligeledes garage på 32 m2 med vippeport og plads til redskabsrum eller værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.