Kløvermarksvej 11, 4863 Eskilstrup

Wow den er flot! - Dejlig murermestervilla med pragtfuld parklignende grund.

Se bare her! Funktionel etplansvilla beliggende på 4066 m2 parklignende grund bestående af 2 matrikler. Fantastisk flot beplantet med stor variation af spændende og flotte træsorter, buske m.m. Her er plads til at børnene kan gemme sig, mange lækroge, plads til hængekøjer og elsker du at sove under åben himmel, så er der også plads til shelter, bålplads, legeredskaber og meget mere. Her kan man slappe af fra den travle hverdag og nyde det rige fugle- og dyreliv der er i haven. Haven er stor og alligevel nem at passe.

Ejendommen ligger for enden af lille vej, og der er tæt til både skole, børnehave, togstation m.m. I løbet af 5 min. kørsel er man ved motorvejstilkørslen.

Villaen fremtræder i pæn stand og er løbende vedligeholdt/moderniseret, bl.a. nyt badeværelse i år 2018, delvist træ-/alu vinder fra år 2017, tegltag ca. år 2000, hoveddør og bryggers dør skiftet i år 2017.
Funktionel indretning bestående af: Rummelig entrè og fordelingsgang. Fra fordelingsgangen er der adgang til stort og lækkert badeværelse fra år 2018, der er gulvvarme, bruseniche, toilet, vaskarrangement, skab og håndklædetørrer. 3 gode værelser med skabe og flot egetræs sildeparket gulv.. Dejligt bryggers med egen ind-/udgang. Fra entrè er der adgang til dejligt køkkenalrum med god spiseplads, nyd det flotte massive egetræs sildeparket i både spiseafdeling og stue. Opholdsstue med brændeovn og udgang til dejlig, delvist overdækket terrasse.

Stor garage/hobbyrum.

Ejendommen er bestående af Kløvermarksvej 11 og grunden Kløvermarksvej 9A, så har du lyst til at bygge stort udhus eller andet, måske til den lille håndværker, så vil der være mulighed for dette, og grunden kan man også sælge fra eller selv bygge på, hvis det er et ønske.

En spændende ejendom, som også må anvendes som flexbolig/fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.