Kystparken 1, Sundby L., 4800 Nykøbing F

Eftertragtet enderækkehus tæt på Guldborgsund, indkøb m.m.

Attraktivt beliggende enderækkehus på 104 m2 beboelse samt udhus på 10 m2. Ejendommen er opført i mokkafarvede mursten, cementtagsten og termovinduer.

Her kan man nyde skønne traveture langs Guldborgsund. Der er rig lejlighed til at shoppe i Guldborgsundcentret. Nyd naturen i Hamborgskoven. Skal du med bussen, så ligger busstoppestedet lige i nærheden. Det er nemt at få børnene i vuggestue, børnehave og skole, da dette ligger i gåafstand.

Villaen er funktionelt indrettet med: Entré med klinkegulv og adgang til værelse, fordelingsgang samt bryggers med grovvask, vaskemaskine og tørretumbler og adgang til køkken. Fra fordelingsgangen er der adgang til badeværelse, stort værelse samt stor vinkelstue.
Pænt køkken i lyse elementer, og hvor der er plads til lille spisebord. Værelse med kig til vandet. Flisebadeværelse med muret bruseniche, badekar m.m. Stort soveværelse med skabsplads og udgang til den dejlige have/terrasse. Vinkelopholdsstue med udgang til terrassen. Der vil være mulighed for at oprette et ekstra værelse i stuen.
Fra fordelingsgang/kontor er der loftlem med stige til dejligt isoleret loftsrum/hobbyrum. Haven er dejligt anlagt med varieret beplantning, stor stenterrasse, hvor en del af denne er afskærmet og overdækket, her kan man nyde mange hyggelige stunder. Græsplæne m.m.

Taget er fra 2013.

En særdeles attraktiv beliggenhed, som både kan være velegnet til ældre og yngre.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.