Vestergade 21, 4872 Idestrup

Dejlig etplansvilla med god plads, hobbyværksted og god atmosfære.

Velkommen til Vestergade 21 i Idestrup, her får du en rummelig villa som i år 2001 er tilbygget med flot stue. Ejendommen ligger i godt villa kvarter, som er børnevenligt. Der er både skole, indkøb og børnepasningsmuligheder i nærheden.

Vil du nyde områdets smukke natur, så er der ikke langt til Ulslev strand eller Marielyst strand. Det tager 10 minutter at køre til Nykøbing F, og skal du nordpå, er det nemt at tage omfartsvejen.

Haven er flot anlagt med stenbelagte terrasser, græsplæne, og god afskærmning, så man kan finde læ.

Der er god plads i carporten hvor der er adgang til isoleret værksted og hobbyrum, som bl.a. kan anvendes til aktivitetsrum eller andet.

Huset er igennem årene renoveret i næsten vedligeholdelsesfrie materialer og er indrettet med: Entre med garderobeplads. Dejligt køkken alrum med spiseplads. Skøn stue med stjernehimmel og gode lysindfald, der er Velux vindue i tagkonstruktionen med regnsensor, endvidere er der udgang til terrasse. Fra køkkenalrum er der adgang til stor spisestue, kan anvendes til andre formål bl.a. billiardstue. 2 værelser med skab samt stort soveværelse med adgang til walk-in closet. Soveværelset har endvidere adgang til eget badeværelse med bruseniche. Gæstebadeværelse. Fra køkkenafdeling er der adgang til dejligt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og hvor der er egen indgang.

Der er gulvvarme i den tilbygget stue fra år 2001 samt i badeværelserne.

En dejlig villa med masser af muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.