Musvitvej 27, Kraghave, 4800 Nykøbing F

Virkeligt dejlig familiehus i Kraghave

Stort og rummeligt arkitekt tegnet familiehus i 2 plan i Kraghave, i gå afstand til børnehave, skole og beliggende i lukket område, tæt på indkøb. Ejendommen rummer hele 231 m2 beboelse samt mulighed for udnyttelse af ca. 30 m2 uudnyttet loftrum samt 27 m2 garage/udhus. Huset er opført i gule mursten, skifereternittag, termovinduer og ligger på en 800 m2 børnevenlig grund, på lukket vej.

INDEHOLDER :

Stor præsentabel entré med trappe til 1.sal og stor garderobeniche. Dejlig separat spisestue med flot parketgulv. Stor og hyggelig opholddstue med førnævnte parketgulv, gode vinduespartier og skydedør til terrassen. Fra fordelingsgangen er der adgang til pænt gæstetoilet med fliser på vægge og gulv, 2 gode børneværelser, begge med skabe og helt separat forældreafdeling, soveværelse, walk-in closet og flot badeværelse med opvarmet flisegulv, god bruseniche og masser af skabe i bademiljøet. Fra bryggers / bagindgangen kommer man direkte ind til køkkenet, med lille spiseplads.

1.Salen indeholder bl.a. 2 store børneværelser, depotrum (oplagt til ekstra badeværelse), stor ekstra stue eller teenager- / hobbyrum. Derudover er der mulighed for at udnytte ca. 30 m2 loftrum.

Derudover er der 27 m2 garage/udhus med vippeport udhuset er opvarmet og bruges til lille klinik.

Virkelig et rummeligt hus med plads til den store familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.